Tragel Zorg

Tragel Zorg

Tragel is de grootste zorgaanbieder van verstandelijk gehandicaptenzorg in Zeeuws-Vlaanderen. Kwalitatieve zorg binnen een transmurale organisatie waarbij het accent ligt op begeleiden, ontwikkelen en handelen.

Tragel werkt aan een mooi leven voor mensen met een verstandelijke beperking, waarin de cliënt zelf de regie heeft en wij ondersteunen met goede zorg en betrokkenheid.

Onze cliënten staan daarbij midden in de samenleving waar het kan, maar vinden bij ons een veilige omgeving als dat nodig is.

Medewerkers werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de zorg voor onze mensen met een verstandelijke beperking.

Momenteel bieden wij op een veertigtal locaties zorg en ondersteuning aan ca 600 mensen.

De cliënt, zijn/haar zorgvraag, indicatie en financiering zijn voor ons leidend. Daarop aansluitend bieden we gevarieerde zorg- en ondersteuningsarrangementen ten aanzien van wonen, vrijetijds- en dagbesteding, thuiszorg en weekend- en vakantieopvang.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Tragel Zorg
Axelsestraat 210
4537AX Terneuzen

+31 (0)115 685500

Deel deze pagina

Tragel+Zorg img