Thuiszorg De Stouwe Thuis

Thuiszorg De Stouwe Thuis

De Stouwe biedt een woon- en leefomgeving waar mensen, al dan niet met een zorgindicatie, autonoom kunnen zijn. Onze inzet is er op gericht om deze autonomie professioneel te ondersteunen, waarbij het bevorderen van wederzijds respect leidraad van handelen is. Onze medewerkers zijn de sleutel tot kwaliteit van dienstverlening. Heel belangrijk is dat zij zich prettig voelen, goed toegerust zijn voor hun taak en plezier in hun werk hebben. De Stouwe biedt daarom een stimulerende en open werkomgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om hun werk een persoonlijke invulling te geven. Verantwoordelijkheden liggen zo dicht mogelijk bij de werkvloer, maar wel binnen voor iedereen duidelijke kaders.

De omgeving van De Stouwe is zeer divers als het gaat om belangen, intenties en acties. De Stouwe anticipeert daarop door betrouwbaar, herkenbaar en consistent te zijn.

De Stouwe wil staan voor professionele zorg die gericht is op het respecteren en ondersteunen van de autonomie van cliƫnten. De Stouwe wil daarbij een stimulerende werkomgeving bieden waar de medewerkers en de vrijwilligers trots op zijn. De Stouwe is een betrouwbare en loyale partner in regionale zorgketens.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Thuiszorg De Stouwe Thuis

  • Begeleiding bij dagelijkse activiteiten
  • Huishoudelijke zorg / huishoudelijk werk
  • Klusbus
  • Maaltijdservice
  • Persoonlijke verzorging
  • Specialistische verpleging

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Thuiszorg De Stouwe Thuis
Reestlaan 2
7944BB Meppel

+31 (0)522 498498

Deel deze pagina

Thuiszorg+De+Stouwe+Thuis img