Teuser

Geopend tot 17.30

thuiszorginstellingen - Teuser - kaartoverzicht

Teuser

Heeft u iets te regelen of uit te zoeken, maar het lukt u niet? Bent u niet meer zo mobiel en wilt u graag wat ondernemen? Of wilt u graag wat afleiding thuis? Teuser biedt ondersteuning aan ouderen en minder valide mensen. Denk aan het uitzoeken en regelen van subsidies zoals pgb, goedkoopste leverancier (energie, telefoon/televisie, internet, ...), begeleiding naar gemeentelijke loketten, zorgverleners, samen erop uit (museum, familiebezoek, markt, ....) en gezelschap.

Kijk voor meer informatie op de website van Teuser: https//:www.teuser.nl

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdag8.30 - 17.30
zondag9.00 - 17.30

Recensies

  5 

Vorig jaar ging het met mijn moeder van bijna 90, steeds minder goed. Daar ik in het buitenland woon, kon ik niet altijd goed voor haar zorgen (ze woonde nog zelfstandig). Via Facebook kwamen we in contact met Teuser en maakten kennis met Peter. Hij gaf ons een goed en vertrouwd gevoel en ook mijn moeder vond hem een aardige jongeman. Omdat thuishulp nog niet echt nodig was, zorgde Peter voor boodschappen, afspraken met/bij artsen etc. En hij ging elke week gezellig bij haar op de thee. We kregen van hem zeer regelmatig verslag hoe het met mijn moeder ging, wat ons een goed gevoel gaf. Plotseling echter ging het slechter, mijn moeder had zeer regelmatig een longontsteking en Peter zorgde voor de nodige (thuis)hulp, artsen etc. In oktober was een ziekenhuis opname onvermijdelijk en na een gesprek met de artsen belde Peter dat het maar beter was om zo snel mogelijk naar Nederland te komen. Dankzij zijn doortastend optreden, konden we op tijd in het ziekenhuis zijn en konden mijn moeder en ik goed afscheid nemen, ik ben Peter daar nog steeds dankbaar voor!

Na mijn moeders overlijden hielp Teuser ook met inboedel, huis verkoop etc,. ook het gehele belasting traject heeft hij op zich genomen wat zeker handig was omdat het Nederlandse belasting systeem ons intussen vreemd was. Kortom, we hebben Teuser, en met name Peter, leren kennen als zeer betrouwbaar, integer en vooral ook zorgzaam en lief voor mijn moeder. Vandaar voor Teuser 5 sterren!

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Teuser
Vlasland 27
3833 CN Leusden

+31 (0)332340004
info@teuser.nl

KvK

Nummer
67615191

Status
Actief

Links

Website

Overig
Facebook

Deel deze pagina

Teuser img