Op de Bies

Op de Bies

Op de Bies ondersteunt mensen met een verstandelijke belemmering of meervoudige beperking in de regio Parkstad en omgeving. Hierbij gaat Op de Bies ervan uit dat alle mensen verschillend zijn en dat ieder mens, met zijn mogelijkheden en beperkingen, zelf invulling wil geven aan zijn leven.

Op de Bies biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning. Cliënten die gebruik maken van de 24 uurs-opvang wonen op de centrumlocatie in Landgraaf, of in één van de andere woningen in Hoensbroek, Simpelveld, Lauradorp of Kerkrade.Verder ondersteunt Op de Bies ook cliënten die zelfstandig of thuis bij hun ouders wonen. In deze situaties kan Op de Bies deze mensen ondersteunen daar waar zij dat nodig vinden door bijvoorbeeld: thuiszorg, dagbesteding, vakantieopvang of de mogelijkheid tot logeren.

Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als hulpzoekende zelf, vragen over de hulpverlening van Op de Bies? Dan kunt u contact opnemen met het servicebureau van Op de Bies.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Op de Bies
Hereweg 145
6373VH Landgraaf

+31 (0)45 5339900

Deel deze pagina

Op+de+Bies img