Avoord AanHuis

Avoord AanHuis

Avoord Zorg en Wonen is arrangeur van welzijn, zorg en wonen en biedt op kleinschalige wijze moderne ouderenzorg in Noord-Brabant. In onze locaties in de gemeenten Etten-Leur en Zundert, maar ook aan huis, hanteren we een mensgerichte aanpak, waarbij de ontmoeting met de ander centraal staat.
Avoord Zorg en Wonen staat voor het behoud van zelfrespect. We stimuleren onze cliënten om zoveel en zo lang mogelijk naar eigen inzicht en draagkracht de dagelijkse beslissingen te nemen. Zo behoudt iedereen zelfstandigheid, keuzevrijheid en privacy. Samen waarborgen we kwaliteit van leven.
Avoord Zorg en Wonen biedt welzijn, zorg en wonen zoals u het wenst.

In onze missie, visie en beleid staat de cliënt centraal. Om dit in de praktijk te laten slagen, richten we ons continu op vernieuwing en verandering. Want de cliënt van nu wil niet hetzelfde als de cliënt van tien jaar geleden.
Avoord Zorg & Wonen vindt het belangrijk om u als cliënt centraal te stellen. “Zoals u het wenst” is niet voor niets onze missie. U bepaalt wat u wilt. Welke producten of diensten wilt u van ons ontvangen? Waar? Wanneer? Hoe laat? Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Avoord Zorg & Wonen staat niet voor niets al jaren in het teken van vernieuwing en verandering. Niet alleen betreffende onze moderne woonzorgcomplexen, maar ook in ons steeds ruimer wordend aanbod van producten en diensten. Wij gaan met onze tijd mee, zodat wij kunnen leveren waar u behoefte aan heeft.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Avoord AanHuis
Postbus 10001
4870PH Etten-Leur

+31 (0)800 2200220

Links

Website

Deel deze pagina

Avoord+AanHuis img