Hospice De Regenboog

Hospice De Regenboog

In hospice De Regenboog kunnen terminaal zieken zich voorbereiden op hun levenseinde. Er wordt binnen Hospice de Regenboog gestreeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, daarnaast is er alle aandacht voor de gasten en hun naasten.
Deze palliatieve zorg is gericht op begeleiding van dit proces. Bijvoorbeeld door pijn- en symptoomverlichting, maar ook door aandacht te geven aan emotionele, sociale en spirituele behoeften. Nazorg is bij Hospice De Regenboog essentieel waardoor naasten worden ondersteund bij rouw- en verliesverwerking.

Hospice de Regenboog beschikt over 10 appartementen allen in een huiselijke sfeer ingericht. De kamers zijn voorzien van eigen badkamer, kitchenette, televisie en personenalarmering. De gasten mogen het appartement naar eigen inzicht verder inrichten met persoonlijke spullen. Verder is er een stilteruimte en familiekamer waar onze gasten en hun naasten zich kunnen terugtrekken.

Het hospice is er voor zieken vanaf 18 jaar met een levensverwachting van minder dan 3 maanden. In de hospice is 24 uur per dag professionele zorg aanwezig. Het team bestaat uit palliatief deskundige artsen, verpleegkundigen, geestelijk verzorgers en vrijwilligers.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Hospice De Regenboog

  • Thuiszorg

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hospice De Regenboog
Aalsterweg 285/D
5644RE Eindhoven

+31 (0)40 2945430

Deel deze pagina

Hospice+De+Regenboog img