Elde Thuiszorg

Elde Thuiszorg

Thuiszorg Zorggroep Elde in Boxtel is een erkende werkorganisatie met een formele toelating als thuiszorgverlenende instelling. Naast de reguliere AWBZ-zorg zijn we tevens toegelaten als aanbieder van Hulp in de Huishouding vanuit de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Thuiszorg Zorggroep Elde hecht groot belang aan kwaliteit van zorg en welzijn. Zij beschouwt dit als een basisvoorwaarde om de continuïteit van de thuiszorg op lange termijn te waarborgen. Het handelen van medewerkers is essentieel voor de kwaliteit van de Thuiszorg. Gedrag en bejegening zijn dé succesfactor voor kwaliteit en wordt voortdurend getoetst en afgestemd aan uw verwachting. De voordelen voor u als klant om thuiszorg af te nemen bij Zorggroep Elde zijn helder: korte lijnen naar de partners in de keten; en zo nodig deskundige begeleiding door casemanagers (ouderenadviseurs) om voor u een zorgpakket op maat samen te stellen.

Thuiszorg Zorggroep Elde biedt u zorg- en dienstverlening in de thuissituatie, passend bij uw aard, uw wensen en uw gezondheidssituatie. De zorg- en dienstverlening is erop gericht dat in de thuissituatie heel veel mogelijk is zodat u daar zolang mogelijk kunt blijven wonen. Wij kunnen u namelijk de zorg- en dienstverlening, die geboden wordt op de locaties van de zorggroep, ook als compleet arrangement thuis aanbieden. De centrale doelstelling van de Thuiszorg van Zorggroep Elde is het zo optimaal mogelijk tegemoetkomen aan de behoefte van u als klant door het leveren van diensten thuis die bijdragen aan herstel en behoud van uw gezondheid.

Wij bieden:

-Huishoudelijke ondersteuning: opruimen, schoonmaken, verzorgen planten, ramen lappen, maaltijd
klaarmaken etc.
-Persoonlijke verzorging: helpen met douchen, aankleden, scheren, hulp toiletgang, hulp bij eten en
drinken etc.
-Verpleging: wondverzorging, toedienen medicijnen, geven injecties, advies hoe om te gaan met uw
ziekte, zelf injecteren etc.
-Ondersteunende begeleiding dagelijkse activiteiten

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Elde Thuiszorg

  • Gezinsondersteuning

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Elde Thuiszorg
Bosscheweg 117
5282WV Boxtel

+31 (0)411 661000

Links

Website

Deel deze pagina

Elde+Thuiszorg img