Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

Zelfstandig blijven wonen

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.
Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewoon was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.
Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt. Buurtzorg heeft hoogopgeleide medewerkers in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Buurtzorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verzorging en verpleging thuis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met het wassen, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.

Buurtzorgmedewerkers doen meer!
Wij vinden dat u zolang mogelijk zelf moet kunnen beslissen wat nodig is en wat bij u past. Wij zoeken samen met u en uw naasten wat nu en in de toekomst nodig is in uw situatie. Cliënten bij Buurtzorg krijgen een eigen persoonlijke begeleider die kennis heeft van ziektes, het ouder worden, handicaps en alles wat daar bij komt kijken. Zij verdiept zich in u, in uw leefstijl, in datgene wat belangrijk is voor u. Zo kan zij goede adviezen geven en kan Buurtzorg ondersteuning op maat leveren. Uw persoonlijk begeleider heeft samen met u, of namens u, regelmatig contact met andere zorgverleners (bijvoorbeeld uw huisarts of uw behandelend specialist)

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Buurtzorg Nederland

  • Mantelzorg
  • Persoonlijke verzorging

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Buurtzorg Nederland
Postbus 69
7600AB Almelo

+31 (0)900 6906906

Deel deze pagina

Buurtzorg+Nederland img