Actie Zorg

Actie Zorg

Actie Zorg is een thuiszorgorganisatie die diensten aanbiedt die u in staat stellen zo goed en zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Ons enthousiaste team kan, vanuit ons hoofdkantoor in Alkmaar, u goed van dienst zijn in de regio Noord-Kennemerland en voor de ambulante begeleiding ook in West Friesland en Kop van Noord Holland.

De zorgbehoefte en zorgvraag van cliënten vormen de belangrijkste uitgangspunten bij het leveren van diensten. Mensen die thuis wonen bieden wij zorg en begeleiding op maat en kwalitatief de beste zorg en begeleiding. Daarbij streeft Actie Zorg naar lage drempels, een veilige en vertrouwde omgeving voor de client en gemotiveerde medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de zorg en dienstverlening voor onze cliënten effectief, efficiënt en transparant is en voldoet aan de verwachtingen. Onze bedrijfsvoering is gericht op ondernemerschap en vernieuwing in de gezondheidszorg.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Actie Zorg

  • Kraamzorg
  • Mantelzorg
  • Opvoedingsondersteuning

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding rene bischoff

  1 

mijn moeder heft huishoudelijk hulp via actiezorg. de service van actiezorg is om het mild uit te drukken bedroevend . Bv mijn moeder der vaste hulp stopt er mee , . dit is al meerdere maanden bekent . en vandaag 16 mei 2018 zou er een andere hulp komen
van 9:00 to 12:00 . maar ja die was weer plotseling ziek dus geen hulp . dit is niet de eerste keer dat actiezorg geen vervangend personeel stuurt als de vaste om wat voor redden niet kan . bv vorig jaar tijdens de vakantie een maand geen hulp . De kwaliteit van het werk als er iemand komt is slecht er wordt alleen voor het zicht wat schoon gemaakt. . met als gevolg mijn moeder der huis vervuilt helemaal .
Deze organisatie kan ik zeker niet aanbevelen
Rene Bischoff

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Een goede kennis van mij heeft te maken met huishoudelijke hulp van Actie Zorg. Zij verbaast zich er over en is angstig en bezorgd, dat deze hulp geen mondkapje op heeft. Met zulke kwetsbare mensen is dit wel heel erg vreemd. Kinderen en kleinkinderen mogen niet op bezoek komen maar de hulp mag overal komen en kan dus ook overal iets oplopen. Als de partner van de hulp thuis loopt te hoesten kan de hulp dit makkelijk op de clienten overbrengen. Dit is heel vreemd voor een zorginstelling voor kwetsbare mensen. Ik mag hopen dat u hier even over nadenkt, zowel de client als de hulp lopen nu ernstig gevaar.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een zorginstelling.
In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,
S. Wijnberg
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De thuiszorg-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Actie Zorg
James Wattstraat 7
1817DC Alkmaar

+31 (0)72 5400400

Deel deze pagina

Actie+Zorg img