Profiel

4
ZorgMies 't Groene Hart
Vrouw / 55 jaar oud
Bodegraven, Zuid-Holland


Achtergrond

Het kantoor van ZorgMies ‘t Groene Hart is opgericht door Jolanda Malipaard en Marja Wessels.


Wij hebben samen een brede ervaring in zorg en management; Marja neemt haar ervaring mee vanuit de zorg, heeft de laatste jaren als zorgbemiddelaar en locatiemanager gewerkt bij een grote instelling voor verstandelijk gehandicapten. Jolanda neemt jarenlange ervaringen mee vanuit het bedrijfsleven als procesmanager. Beide zijn enorm betrokken en actief op maatschappelijk vlak, dit alles nemen zij mee om daar handen te bieden waar ze zo hard nodig zijn.

Wij hebben in onze omgeving gezien hoe belangrijk het voor ouderen is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het lukt niet iedereen om dat zelfstandig, zonder begeleiding of ondersteuning, te kunnen blijven volhouden. Tegelijkertijd zie je dat het netwerk van de ouderen vaak overbelas,t wordt met de zorg voor hun naasten. Mantelzorg neemt in grote mate af doordat veel mensen de weg naar een betaalde baan weer vinden.

ZorgMies ‘t Groene Hart wil daarbij een handje helpen.
Niet alleen om het netwerk te ontlasten, maar ook om wat eenzame uurtjes op te vullen, samen een boodschap te doen, kleine huishoudelijke klusjes op te knappen, mee naar het ziekenhuis te gaan. Wij luisteren naar de wensen van mensen en gaan wij op zoek naar de juiste match voor langere periode, zodat men niet steeds een ander persoon over de vloer heeft, maar vertrouwd raakt met zijn of haar ZorgMies. Onze ZorgMies kan ook incidenteel ingezet worden op momenten dat de vaste mantelzorger op vakantie of afwezig is, en het nodig is om regelmatig even bij vader/moeder/ partner langs te gaan.

Werkervaring

ZorgMies 't Groene Hart heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Opleiding(en)

ZorgMies 't Groene Hart heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Prestige

Huidig niveau
4

Voortgang tot volgend niveau
3 / 50